nije mijenjao progra

Vijeće odbacilo zahtjev RTL-a i može mu oduzeti koncesiju

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Vijeće odbacilo zahtjev RTL-a i može mu oduzeti koncesiju
18.02.2012.
u 11:55
RTL je tako ostao dosljedan sebi i nije mijenjao program, a Vijeće za elektroničke medije može ga kazniti sukladno Zakonu o elektroničkim medijima - privremenim ili trajnim oduzimanjem koncesije.
Pogledaj originalni članak

Vijeće za elektroničke medije odbacilo je zahtjev RTL-a za odgodu izricanja opomene, te je treća opomena RTL-u zbog neusklađene programske osnove s koncesijskim ugovorom uvjet za daljnje postupanje, pojašnjeno je na jučerašnjoj sjednici vijeća, doznaje Novi list.

RTL je tako ostali dosljedan sebi i nije mijenjao program, a Vijeće za elektroničke medije može ga kazniti sukladno Zakonu o elektroničkim medijima - privremenim ili trajnim oduzimanjem koncesije.

Podsjetimo, Vijeće je 22. prosinca prošle godine donijelo odluku o izricanju treće opomene RTL-u "zbog promjene programske osnove za više od 10% njezinog sadržaja bez pribavljene prethodne suglasnosti Vijeća, kako je propisano Zakonom o elektroničkim medijima". Vijeće je RTL-u dalo rok od trideset dana da svoj program uskladi s osnovom iz 2005. godine, za koju je Vijeće dalo suglasnost.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 96

OB
-obrisani-
22:04 18.02.2012.

Lapsu: \"Vijeće za elektronske medije\"

AL
AlienattacK
12:24 18.02.2012.

Daj bože da ukinu to smeće od televizije

Avatar karlo5
karlo5
17:39 18.02.2012.

razumijem vas za minuse kada je vaš domet Vikom tv