VIDEOVIJESTI

Evo tko bi mogao zamijeniti Tomislava Karamarka u Vladi!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Evo tko bi mogao zamijeniti Tomislava Karamarka u Vladi!
31.05.2016.
u 17:00
Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan
Pogledaj originalni članak

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

>> Hollywoodska zvijezda želi kupiti rezidenciju bivše Jugoslavije u New Yorku, Hrvatskoj milijuni dolara

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 108

Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:17 31.05.2016.

Puste želje srpskih vlasnika večernjeg lista i 24 sata koje se nikad neće ostvariti. Ima nas previše koji vidimo kako provodite Memorandum 2, pokušaj pretvaranja pobjede u poraz, pa ćete nas morati pokušati rješiti kao i 1945. negdje nas žive zazidati, jer inače nećete proći.

KL
klokun
17:16 31.05.2016.

Zelje porazenih snaga, zelje provoditelja velikisrpskog orojekta Memorandum2. Karamarka ce na mjestu prvog potpredsjednika zamjeniti Hasanbegovic a Karamarko ide na mjesto predsjednika Vlade!!

KL
klokun
17:17 31.05.2016.

Na nesrecu ovog portala i gazda mu, Karamarko predsjednik Hrvatske vlade!!! Provoditelji politike Memorsndum2 nestati ce te zauvjek!!!