OBLJETNICA STRANKE

VIDEO Vučiću se potkrala greška ispred simpatizera SNS-a: 'Ups, ah, šta ćete'

Foto: pixsell
Aleksandar Vučić
Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL
Aleksandar Vučić
Foto: pixsell
Aleksandar Vučić
28.10.2019.
u 12:27
Video je na društvenim mrežama izazvao burne reakcije korisnika, ističući kako srpski predsjednik "konačno govori istinu"
Pogledaj originalni članak

Aleksandar Vučić je tijekom svoje karijere predsjednika Republike Srpske i predsjednika Srpske napredne stranke održao nebrojano mnogo govora, ali ovaj mu se put, na 11. obljetnici osnivanja stranke, potkrala jedna, recimo slučajna greška.

- Najvažnije je da ljudi razumiju, da ni ja, ni vi koji ste u Srpskoj radikalnoj... Ups, ah... Šta ćete - rekao je Vučić netom prije nego li su pristaše stranke počeli gromoglasno pljeskati.

Riječ je naime o njegovoj bivšoj stranci, Srpskoj radikalnoj stranci koja je danas pod palicom Vojislava Šešelja. Video je na društvenim mrežama izazvao burne reakcije korisnika, ističući kako srbijanski predsjednik "konačno govori istinu".

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Croatino
Croatino
12:55 28.10.2019.

Nije to bila greška. Bio je 15 godinja u radikalima i Seseljov šegrt, ratni huskac i provokator. Jos sanja o velikoj Srbiji, Samo se je osamostalio od Seselja, ciljevi ostali isti. Bit ce ironija povijesti da ce on biti taj, koji ce priznati nezavisnost Kosova

Avatar mason
mason
15:14 28.10.2019.

Samo vi o jugoregiji . Sto je jos rekao mali tro.fazni Erdogan ?

Avatar Trica
Trica
15:09 28.10.2019.

Izgleda da je našem Predsedniku pala željezna zavesa na glavu pa priča svašta:))