ŽESTOKI SUKOB

VIDEO Nasred trgovine letjeli udarci: Šestogodišnjak ih gađao šamponima...

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
07.10.2019.
u 13:51
Cijeli je događaj snimio jedan od kupaca...
Pogledaj originalni članak

Amber Stephenson, njezin šestogodišnji sin i Rebecca Mills sudjelovali su u tučnjavi u trgovini, preciznije u odjelu za šampone. Iako zvuči kao šala, ovo se je stvarno dogodilo, ni manje i više nego u Walmartu u Indiani.

Cijeli je događaj snimio jedan od kupaca, a sudeći prema kasnijim komentarima, Stephenson je branila blagajnicu koju je vrijeđala Mills. U videu se vidi kako je verbalan sukob brzo prerastao u fizički. Šestogodišnji sin Amber Stephenson stajao je pokraj svoje mame koja je na podu razmjenjivala udarce s drugom ženom.

"Johnatane, udari je u lice", vikala je Stephenson svojem sinu koji je nekoliko puta bacio bocu šampona u Mills i udario je u lice te u glavu.

Another day at Walmart from r/PublicFreakout

Kako pišu američki mediji, obje su žene uhićene te je protiv njih podignuta kaznena optužnica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

CE
Cekercina
14:47 07.10.2019.

konacno neki stabilan kamerman :))

HR
hrkljus
15:51 07.10.2019.

Zanimljivo, nitko nije ni pokuso da ih razdvoji, a ne vidim nigdje ni navijace osim klinca kojem bi bilo bolje da je onoj na suprotnoj strani prosuo sampn u lice nego sto ju je lupo po tintari.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:00 07.10.2019.

Najbolji je kometar lika koji je snimao - White trash at it's finest! :)))