Vanzemaljci napadaju?

VIDEO Što je ovo?! Kamera snimila bizarno biće: 'Izgleda kao izgladnjeli jeti'

Foto: YT/Screenshot
VIDEO Što je ovo?! Kamera snimila bizarno biće: 'Izgleda kao izgladnjeli jeti'
17.08.2016.
u 20:06
Vanzemaljac, Chupacabra, jeti daleko do kuće... Ili prevara? Koja teorija vam zvuči najvjerojatnije?
Pogledaj originalni članak

Mistično biće koje se probija kroz pustinjski predio Portugala u potpunosti je zbunio javnost, kako skeptike, tako i teoretičare zavjera.

Neki tvrde kako je u pitanju rođak Big Foota, a drugi su sigurni u to da je u pitanju izvanzemaljsko biće, prenosi The Sun.

Na snimci se vidi kako nepoznato biće polagano napreduje kroz okoliš s kojim se potpuno stopilo, hodom Goluma iz Gospodara prstenova, a u jednom trenutku potpuno nestane. 

– Izgleda kao izgladnjeli jeti – napisao je jedan komentator ispod snimke na YouTubeu, dok drugi inzistira da se radi o izvanzemaljcu. 

>> VIDEO Kip Krista u Meksiku otvorio oči – istražitelji i svećenici tvrde: nije namještaljka!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

Avatar Chupacabra
Chupacabra
20:13 17.08.2016.

Ja nisam..... A baca mi na stazića....

KR
kruško1
21:09 17.08.2016.

mene na Peđju Grbina podsjeca 😂😂😭

SE
sestrićna
20:10 17.08.2016.

nasljednik SKH do 95 god...