USRED SJEDNICE

VIDEO Potres se dobro osjetio i u Saboru. Pogledajte kako su reagirali zastupnici

Foto: Saborska TV
VIDEO Potres se dobro osjetio i u Saboru. Pogledajte kako su reagirali zastupnici
24.02.2021.
u 12:11
U trenutku potresa riječ je imao HDZ-ov zastupnik Josip Borić koji je raspravljao o izmjenama Zakona o otocima koje je predložila vlada
Pogledaj originalni članak

Novi jači potres zatresao je u srijedu oko 11 sati središnju Hrvatsku. 

Magnituda je, prema informacijama Seizmološke službe RH, bila 4.1 prema Richteru, a epicentar bio je između Siska i Gline.

Osjetio se i u Zagrebu, pa tako i na sjednici Hrvatskog sabora. U trenutku potresa riječ je imao HDZ-ov zastupnik Josip Borić koji je raspravljao o izmjenama Zakona o otocima koje je predložila Vlada.

"Nije bio jak, hvala Bogu, samo nastavite", rekao je Boriću predsjednik sabora Gordan Jandroković.

POGLEDAJTE SNIMKU IZ SABORA

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
Zvolen2
13:19 24.02.2021.

Ne zanima nas potres nego zasto je cijena goriva od danas presla 10/kn /l ?