JUTARNJA POTJERA

VIDEO Policiji su pokušali pobjeći kroz park, pogledajte kako je to završilo

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
06.05.2019.
u 09:03
Potjera je trajala oko 10 minuta kada su skrenuli u park i počeli su voziti preko livade
Pogledaj originalni članak

Tri su osobe uhićene nakon policijske potjere zbog krađe vozila koja se dogodila u subotu ujutro u Birminghamu. Potjera je završila u parku Chinn Brook, a policija je objavila i snimku kraja potjere.

Mladići stari 18, 17 i 16 godina ukrali su bijeli Audi a oko 11 sati uočila ih je policijska patrola u civilnom automobilu nakon čega je počela jurnjava. Potjera je trajala oko 10 minuta kada su skrenuli u park i počeli su voziti preko livade. No, tamo ih je dočekao mali potok koji je bio preveliki 'zalogaj' za mali Audi te su prednjim krajem udarili u drugu stranu obale i zaglavili. 

Policijski BMW umalo je doživio istu sudbinu, no vozač je uspio skrenuti i zaustaviti automobil tik uz vodu. Pogledajte kako je to izgledalo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar maxist
maxist
17:27 06.05.2019.

maheri......uporni......