OPASNA SITUACIJA

VIDEO Ostavili otključan automobil, a uljez koji je ušao unutra iznenadio je i policiju!

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
28.06.2019.
u 13:21
Šerif i njegov zamjenik morali su iz automobila osloboditi velikog medvjeda koji nikako nije mogao naći izlaz iz vozila.
Pogledaj originalni članak

Vlasnici otključanog automobila u američkom gradiću Tellurideu nisu ni sanjali tko bi im mogao ući u automobil i napraviti pravi nered.

Šerif i njegov zamjenik morali su iz automobila osloboditi velikog medvjeda koji nikako nije mogao naći izlaz iz vozila. Pritom je jako uništio unutrašnjost automobila. Kako bi ga pustili na slobodu, šerif i njegov zamjenik špagu su zavezali za ručku vrata i sa sigurne udaljenosti promatrali kako medvjed izlazi iz automobila.

Policija je pozvala vlasnike da zaključavaju vrata kako medvjedi ne bi ulazili u automobile ako nanjuše nešto zanimljivo. Snimka je nastala u utorak.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dumen
Dumen
13:25 28.06.2019.

Kod nas neki voze ko' medvjedi