jesensko zasjedanje

VIDEO Pogledajte kako su se Plenković i Bernardić 'zakačili' u Saboru

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
VIDEO Pogledajte kako su se Plenković i Bernardić 'zakačili' u Saboru
19.09.2018.
u 11:23
Rekao je da je Plenkovićeva premijerska karijera samo crtica u životopisu da bi nastavio svoje briselske ambicije.
Pogledaj originalni članak

Danas je počelo jesensko zasjedanje hrvatskog Sabora, a odmah na početku predsjednik Jandroković izrekao je opomenu Miri Bulju zbog narušavanja pravilnika. Drugi je na redu bio šef SDP-a Davor Bernardić koji je prozvao premijera Plenkovića tvrdeći da je štitio grupu Borg i molio odgovor na pitanje očekuje li nas iduće godine kolaps gospodarstva, zdravstvenog i mirovinskog sustava.

– Gledam iza vas da ne bi krupni kapital i uvozni lobi nešto naudio, ali vidim samo sitni SDP, grintavi gremij ljudi koji vas napuštaju svakog dana. Ali dobro, sklopili ste tih nekoliko rečenica koji predstavljaju vašu viziju Hrvatske – rekao je Plenković, što je dočekano negodovanjem SDP-ovih zastupnika.

– SDP može imati svojih problema, ali nikada, baš nikada nećemo pljačkati Hrvatsku – reagirao je Bernardić, dodajući da je mirovinska reforma velika prodaja magle koju neće dopustiti. Rekao je da je Plenkovićeva premijerska karijera samo crtica u životopisu da bi nastavio svoje briselske ambicije.

Pogledajte video: Andrej Plenković i Davor Bernardić 'zakačili' se u Saboru




 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:15 19.09.2018.

Plenki, elokventno i domišljato, no ne diraj Beru. Napravio je više za vas, nego bilo tko drugi.

Avatar indigo25
indigo25
11:43 19.09.2018.

S M I J E Š N O..a i žalosno. Jednom riječju JADNO.

DJ
djakputnik
11:41 19.09.2018.

Što? Zar je Bero stvarno nešto rekao u Saboru?