Neugodne scene

VIDEO Pogledajte kakav kaos je nastao nakon što je mladenka bacila buket

Foto: Youtube Screenshot
Kaos na vjenčanju
20.02.2019.
u 13:16
Vukle su svaka na svoju stranu, padale po podu i praktično uništile cvijeće...
Pogledaj originalni članak

Nerijetko možemo gledati neugodne prizore koji se događaju na svadbenim proslavama. Nije to ni čudno s obzirom na to što sve prati takve događaje (prije svega konzumiranje alkohola u velikim količinama), a katkada se stvari zaista otmu kontroli.

Svjedoči o tome i video snimljen na proslavi tijekom koje su se dvije "dame" gotovo potukle kako bi došle do buketa koji je bacila mladenka. Zajedno su ga uhvatile i nijedna nije željela prepustiti buket.

 

Prema tom običaju, onoj koja ga uhvati osigurana je udaja pa je možda i to motiviralo ove dvije suparnice na žestoku borbu.    

Vukle su svaka na svoju stranu, padale po podu i praktično uništile cvijeće u toj borbi. Tek su ih ostali gosti uspjeli razdvojiti, a mladenci su ostali zatečeni onim što se dogodilo. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PR
prajdali100
16:22 20.02.2019.

A što je zovu mlada ? Jer se .urcu nada.

SO
Somelier
15:47 20.02.2019.

Mjesto, radnja i likovi su izmišljeni zbog toga nisu navedeni pa nema nitko pravo da se uvrijedi ako ima sličnosti.

BS
@bserver
14:16 20.02.2019.

toliko o ženskoj emancipaciji!