Komičar u kampanji

VIDEO Pervan snimio novi video za Škoru: 'Ustani, Bane, sad il' nikada!'

Foto: Screenshot YouTube
Željko Pervan
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Miroslav Škoro
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Miroslav Škoro
20.11.2019.
u 12:59
U videu na Youtubeu Pervan budi jednog mladića pjevajući Škorinu pjesmu "Milo moje" i tjera ga da ide na glasovanje
Pogledaj originalni članak

Komičar Željko Pervan snimio je još jedan video za kampanju Miroslava Škore, njegova prijatelja i predsjedničkog kandidata.

U videu na Youtubeu pod naslovom "Ustani, Bane, sad il' nikada!" Pervan budi mamurnog mladića pjevajući Škorinu pjesmu "Milo moje" i tjera ga da ide na glasovanje.

– Ako za pravog glasaš, bane, za Miru, nećeš više trebati putovati autobusom, nego samo mobitelom glasaš. Ovo je napravljeno da samo vojska glasa, stranačka – kaže Pervan u videu mladiću.

Škoro i Pervan već su snimili slične promotivne videe za Škorinu kampanju, a u jednom od njih pojavljuje se voditelj Bujice Velimir Bujanec.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

MK
mk1212
16:20 21.11.2019.

Nije ni čudno da Škoro toliko voli Hrvatsku, da joj je naplatio svaku lipu.

Avatar jambo
jambo
04:37 22.11.2019.

Evo zore evo dana evo Skore i Zorana, Kolinda osvaja drugi mandat a vi - pjevajte borbene.

MA
Marcos
14:37 20.11.2019.

Ivan lik je Gipsy bez pretjerivanja. Kód nás se tomu kaže Rom ili Cigan.