DRUGE DVIJE KRITIČNO

VIDEO Nesreća na Floridi: Manji avion se zabio u automobil, dvije osobe poginule

Foto: Screenshot Youtube
VIDEO Nesreća na Floridi: Manji avion se zabio u automobil, dvije osobe poginule
16.03.2021.
u 12:12
Avion se srušio ubrzo nakon polijetanja
Pogledaj originalni članak

U nesreći na Floridi u SAD-u, gdje se manji avion zabio u automobil, poginule su dvije osobe, dok su vozač i dijete koji su se nalazili u automobilu u kritičnom stanju.

- Dvije žrtve nalazile u se u avionu kada se zabio u blizini North Perry aerodorma u Pembroke Pinesu, govori šef vatrogasaca Marcellino Rodriguez.

Avion se, kako saznaje CNN, srušio ubrzo nakon polijetanja, a prije nego što se zabio u automobil je s desnim krilom okrznuo tlo.

Susjeda koja je snimila nesreću kazala je kako inače u to vrijeme šeće po toj ulici gdje se sve dogodilo i govori kako je imala sreće što je taj dan bila u kući.

- Kupili smo kuću prošle godine i vidimo puno aviona koji su blizu kuća. Svaki put kad smo u bazenu u dvorištu, avioni su toliko blizu da imaš osjećaj da ih možeš dotaknuti, govori.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.