sumnje ukrajinskih obavještajaca

VIDEO Je li ovo Vladimir Putin ili njegov dvojnik?: Proširila se nova teorija o ruskom vođi

Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
23.07.2022.
u 22:32
Ruski čelnik izgledao je nespretno dok je silazio niz stepenice svog predsjedničkog zrakoplova u Teheranu, primijetili su ukrajinski izvori te kažu da se kretao neuobičajeno brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima
Pogledaj originalni članak

Nova teorija koju je iznio šef ukrajinske vojne obavještajne službe zainteresirala je javnost. Naime, on je rekao da je na summit u Teheran ovoga tjedna možda došao dvojnik ruskog predsjednika Vladimira Putina

Ruski čelnik izgledao je nespretno dok je silazio niz stepenice svog predsjedničkog zrakoplova u Teheranu, primijetili su ukrajinski izvori te kažu da se kretao neuobičajeno brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima. Djelovao je živahno kada je pozdravio grupu koja ga je čekala, prije nego što je skinuo sako i ušao u limuzinu, piše Daily Mail.

Vrhovni obavještajni general-bojnik Kyrylo Budanov u intervjuu na televiziji sugerirao je da je Putinov dvojnik mogao odletjeti u Teheran na sastanak s predsjednicima Irana i Turske.'Molim vas, pogledajte trenutak Putinova izlaska iz zrakoplova. Je li to uopće Putin?', kazao je. 

Podsjetimo, prije par dana, šef CIA-e William Burns rekao je da nema dokaza koji bi upućivali na to da je Putin lošeg zdravstvenog stanja, našalivši se da se čini "previše zdrav".

"Postoji mnogo glasina o zdravlju predsjednika Putina i, koliko možemo reći, on je potpuno, čak i previše zdrav", rekao je Burns. Burns, koji je bio veleposlanik u Moskvi, rekao je da je promatrao ruskog čelnika i imao posla s njim više od dva desetljeća. "Putin jako vjeruje u kontrolu, zastrašivanje, a te su osobine očvrsnule tijekom posljednjeg desetljeća kako se njegov krug savjetnika sužavao", rekao je šef CIA-e.

Erdoğanov koridor

Što znači sporazum o deblokadi žita? Rusi ga već prvi dan 'krstili' raketama na luku Odesu

Prema sporazumu potpisanom u Istanbulu, uspostavlja se zajedničko koordinacijsko i zapovjedno središte koje će nadzirati operacije i rješavati moguće komplikacije u kojem će osim Rusije i Ukrajine, biti i dužnosnici iz Turske i UN-a. Prema dužnosnicima UN-a, bit će potrebno tri do četiri tjedna da se uspostavi to središte i stavi u funkciju. To znači da pošiljke žitarica možda neće krenuti prije druge polovice kolovoza.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

OL
oLo
23:08 23.07.2022.

Britanci rekli ovo-ono, Ukrajinci ono-ovo, ne znam što reći, nego, više ste dosadili sa ovakvim glupostima.

DU
Deleted user
23:06 23.07.2022.

Pa, jbg. ljudi, nakon što je Putin obolio od stotinjak smrtonosnih bolesti, mora malo čudno hodati.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:38 24.07.2022.

To je jedan od njegovih mnogobrojnih kopija, dvojnika, trojnika ... svaki boluje od druge smrtonosne bolesti.