VESELO VJENČANJE

Gost na svadbi u Ljubuškom namjerno srušio tortu, iznenadila reakcija mladenke

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
11.09.2020.
u 08:48
Snimku je objavio bend Twist iz Mostara, a na njoj se vidi kako gost na pod baca svadbenu tortu koju mladenci nisu još ni razrezali
Pogledaj originalni članak

Na Instagramu je objavljena snimka svadbe iz Ljubuškog koja je obišla internet zbog gosta na vjenčanju koji je bio poprilično razuzdan.

Snimku je objavio bend Twist iz Mostara, a na njoj se vidi kako gost na pod baca svadbenu tortu koju mladenci nisu još ni razrezali.

Torta se razletjela po podiju, a veseli gosti, mahom muškarci, nastavili su pjevati.

Foto: Screenshot

 

S obzirom na to da je reakcija mladenke bila poprilično blaga ustanovljeno je kako je riječ o lažnoj torti te je prava stigla nakon ovog performansa.

Snimku možete pogledati ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
13:18 11.09.2020.

Čobanluk.

DU
Deleted user
11:49 11.09.2020.

Ovo je za Večernji super vijest.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
09:17 11.09.2020.

I ovo je vijest?