Verona: Ubio suprugu i troje djece, a potom presudio i sebi

21.11.2008.
u 10:24
Pogledaj originalni članak

Tridesettrogodišnji muškarac je u Veroni ubio svoju suprugu i troje djece, a zatim i sebi odzeo život. Tragični događaj zbio se u četvrtak navečer, između 22.30 i 23 sati. Policija je potvrdila kako je muškarac radio kao komercijalist, a njegova supruga kao odvjetnica. Troje djece, starosti 9, 6 i 3 godine, pronađeni su mrtvi, odjeveni u pidžame.

Kako javljaju talijanski mediji, sve su žrtve preminule od prostrijelne rane u glavu. Tijela je pronašla gospođa koja čisti kuću, i koja ima vlastiti primjerak ključeva. Ženu i jedno dijete pronašla je u kuhinji, a drugo dvoje djece i muškarca u sobi bračnog para, javlja Corriere.it.

Još nisu poznati motivi zbog kojih je muškarac ubio vlastitu obitelj.

(mp)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr