Veleučilište

VERN: Od svih privatnih fakulteta mi smo dobili najviše prijava

Foto: Pixsell
VERN: Od svih privatnih fakulteta mi smo dobili najviše prijava
06.07.2010.
u 09:03
Za redoviti studij turizma stigle su 344 prijave – kaže Ivo Ivančić, direktor Odjela za komunikacije VERN-a.
Pogledaj originalni članak

 Iako se među deset najnepopularnijih studija našao i VERN, s tog fakulteta upozoravaju da je prava statistika drugačija. Podatak da se na studij poslovne informatike prijavilo troje kandidata, a na ekonomiju poduzetništva njih 25 odnosi se na izvanredne stručne studije na koje se uglavnom ne upisuje prema rezultatima mature, već se polaže prijamni ispit.

– Od svih privatnih fakulteta imamo najviše prijava. Za naš redoviti studij poslovne informatike prijavilo se 220, a za ekonomiju poduzetništva 840 kandidata. Za redoviti studij turizma stigle su 344 prijave – kaže Ivo Ivančić, direktor Odjela za komunikacije VERN-a.

Dodaje kako se jedan studij koji se izvodi kao izvanredni i redoviti ne može promatrati kao dva odvojena studija.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KR
Kronika
11:47 06.07.2010.

Koliko vaših diplomanata završava u Remetincu?

JO
jokica125
11:56 06.07.2010.

@Kronika: samo se ti tješi s time...

KR
Kronika
12:07 06.07.2010.

Nažalost Hrvatske mi se samo možemo tješiti time. Jer jokica125, znamo kako u Hrvatskoj izgledaju fakulteti. Kad bi imali mjesta i ljude u USKOKU i Remetincu sve bi pozatvorili jer nebi imali\"poštene\" predavače.