Duhovna obnova

Velečasni Sudac u Hrvatskoj na čekanju, a u Njemačkoj poželjan

Foto: VL
zlatko sudac (1)
Foto: VL
\'Sudac03_nnn_unu_130411\'
Foto: VL
zlatko sudac (1)
13.04.2011.
u 21:35
Seminaru u njemačkom marijanskom svetištu nazočile su tisuće vjernika, a odobrio ga je i krčki mons. Valter Župan
Pogledaj originalni članak

Dok su seminari duhovne obnove vlč. Zlatka Sudca u Hrvatskoj još uvijek pod embargom i na svojevrsnom čekanju, popularni karizmatik seminare održava u hrvatskim katoličkim misijama po europskim zemljama.

Tako je nakon Salzburga seminar pod nazivom “Ja sam svjetlo svijeta” ovoga vikenda održan u poznatom njemačkom marijanskom svetištu Wigratzbadu, koje je bilo pretijesno da primi tisuće vjernika koje su došle na duhovnu obnovu.

S vlč. Sudcem nastupao je njegov pratitelj, teolog i kantautor Ivan Puljić, a duhovni program organizirao je rektor svetišta p. Thomas Maria Rimmel, koji je rekao da voli Hrvatsku i Hrvate “jer su zaljubljeni u Isusa i jer svjedočki ljube Crkvu” te da ih voli jer “nama Nijemcima pokazuju kako se srcem ljubi Isusa”.

Sudčev seminar u Njemačkoj odobrio je mjesni biskup, kao i Sudčev biskup krčki mons. Valter Župan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

HR
hrvatin
22:20 13.04.2011.

Zlatko Bog te blagoslovio i podrzao u tvome plemenitom radu.Svaku srecu i dobro ti zelim.

AG
Agramer198
22:34 13.04.2011.

@Rambo9 samo te gledam, na svakoj si temi gdje se spominje Crkva, domoljublje, Domovinski rat i ikaj pozitivno vezano uz RH i stalno sereš i divljaš sa nekim polunormalnim frazama i frazetinama.. Daj malo stani na loptu i promisli o tome kaj si ti i kak tebe ljudi doživljavaju tu na forumu prije neg kaj sudiš o bilo kome drugom...

OB
-obrisani-
22:00 13.04.2011.

živi luđak....