prosvjed nije uspio

Vedrana Rudan premijerki: Dođi u Rijeku, ovdje ti neće galamiti

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Vedrana Rudan premijerki: Dođi u Rijeku, ovdje ti neće galamiti
04.03.2011.
u 19:44
Vedrana Rudan nije imala koga podržati pa je poručila premijerki Kosor da dođe u Rijeku jer je ovdje mirno, svi su relaksirani i i nitko joj neće galamiti pod prozorom
Pogledaj originalni članak

Premda su riječki fejsbukovci u svojoj grupi Prosvjedi protiv Vlade za večeras u 18 sati najavili skup na Koblerovu trgu, istodobno s prosvjedom u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima, prosvjed nije održan. Na trgu u središtu grada okupilo se pedesetak Riječana, mahom mladih, no nitko im se nije obratio niti je istaknut ijedan transparent pa je već nakon dvadesetak minuta bilo jasno da od prosvjeda neće biti ništa. Nekolicina mladih iz Slobodnog bloka Rijeka, koji su namjeravali podržati večerašnji skup, smatraju da je prosvjed sabotiran i da je pogreška s datumom prosvjeda na Facebooku, iako ispravljena, učinjena namjerno da bi se ljudi zbunili.

Transparenti koje su donijeli aktivisti Akcije mladih s porukama protiv Vlade i zahtjevom za njenim odlaskom ostali su naslonjeni na zid, a i oni, ograđujući se od organizacije skupa, razočarani neodazivom Riječana, kazali su da je zakazala organizacija i da prosvjedi svaki drugi dan nemaju smisla. Prosvjednike je namjeravala podržati i književnica Vedrana Rudan, no nije imala koga. U svom je stilu, "bez dlake na jeziku", poručila premijerki Kosor da dođe u Rijeku jer, očito je, ovdje je mirno, svi su relaksirani i moći će mirno raditi jer joj nitko neće galamiti pod prozorima.

Inače, za sutra u 19 sati najavljen je prosvjed na mostu na Rječini, pred Kontom, u organizaciji Slobodnog bloka Rijeka, a prethodni je prosvjed, prije večerašnjeg neuspjelog, bio u srijedu i na njemu se okupilo tristotinjak ljudi.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

VE
velikazmija
11:57 05.03.2011.

strpljenja molim mi smo-- ja sam 30 -god. neki i više -- čekao-li -- da ode tito---

JP
jadranko primorac
03:16 05.03.2011.

Zena Sotona, Vedrana Rudan , Sotona u zenskom tijelu. Nest joj ne ide u zadnje vrijeme, potrosila je kredit, ispucala gnjusobe

PI
pipnicar
00:34 05.03.2011.

dobra fora, knjizevnica. Ustvari Rijecka P. Leta tri