Ove nedjelje

Večernji list poklanja inspirativne molitve i meditacije na jednom mjestu

Foto: VL
Večernji list poklanja inspirativne molitve i meditacije na jednom mjestu
01.03.2019.
u 16:15
Ususret korizmi donosimo molitvenik uz koji se možete duhovno pripremiti za najveći kršćanski blagdan
Pogledaj originalni članak

Korizma je puno više od odricanja, ona ima duboko duhovno značenje koje se može otkriti postom i molitvom. Ususret pripremama za Uskrs, Večernji list u nedjelju 3. ožujka daruje vam molitvenik koji sadrži niz molitva i tekstova koji će vam pomoći obilježiti blagdane. Na 35 stranica pronaći ćete poznate i relevantne molitve, kao i razmišljanja istaknutih članova svećenstva. Ovaj molitvenik pomoći će vam u tom razdoblju odricanja, ali i duhovnog jačanja i rasta.

Korizmeni molitvenik potražite ove nedjelje 3. ožujka na dar uz Večernji list.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr