REFERENDUM

Večernji list i 24 sata neće izvještavati iz stožera 'U ime obitelji'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Večernji list i 24 sata neće izvještavati iz stožera 'U ime obitelji'
30.11.2013.
u 23:26
Uredništva ne podržavaju diskriminirajuću odluku inicijative 'U ime obitelji'
Pogledaj originalni članak

Uredništva Večernjeg lista i 24 sata ne prihvaćaju kažnjavanje niti jednog medija zbog iznošenja mišljenja ili slobode uređivačke politike, pa tako ni diskriminirajuću odluku inicijative 'U ime obitelji' kojom većem broju hrvatskih medija zabranjuju pristup svom stožeru.

>> Inicijativa U ime obitelji zabranila pristup medijima, HND pozvao na bojkot

24sata i Večernji list stoga u nedjelju, kao ni svi relevantni hrvatski mediji, neće izvještavati iz njihova referendumskog stožera.

>> 'Hrvatski političari ući će u anale zbog govora mržnje i zastrašivanja'

>> 'Brak gayevima sad ne mislimo odobriti, ali ni zauvijek zabraniti'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 138

Avatar lojzek1
lojzek1
07:29 01.12.2013.

Od danas više ne kupujem Večernji, a zbog ovakvih poteza više neću uzimati ni pretplatu na Premium izdanja. Pozivam i ostale domoljube da učine isto.

Avatar puky
puky
07:27 01.12.2013.

... kažu narodna da "batina ima dvije strane" ... jel ste vi u "večernjem" svjesni da bojkot može biti i protiv vas okrenut ? ... vi živite od prodaje svog "proizvoda" a ne građanska udruga " U ime obitelji" ... i to zbog koga ? ... ucjenjenog nine pavića i od ove vlasti ideološki okupirane državne televizije ... strava ...

MI
Mirkela74
07:56 01.12.2013.

Kada su Vaši komentari protiv incicijative u ime obitelji, onda je to nezavisno novinarstvo, a kada netko po kome ste srali kaže dosta, to je diskriminacija. Dobro da nećete izvještavati jer će barem izvještavanje biti objektivno.