UHIĆEN LOPOV KOJI JE VOLIO AUTOMOBILE

Vatrogasnim aparatom udario građanina koji ga je zatekao u provali

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Policija
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Policija u Zagrebu na Jadranskoj aveniji
03.04.2020.
u 10:21
Ukupna šteta pričinjena krađama je 25.000 kuna.
Pogledaj originalni članak

Razni alat, torbice s dokumentima i novcem, mobitele, hranu... sve je to, kako se sumnja, krao 44-godišnjak kojeg se sumnjiči da je mjesecima provaljivao u vozila.

Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je od 23. studenoga 2019. do sredine ožujka 2020. na području Črnomerca operirao po jednom parkiralištu na kojem je provalio u pet vozila.

Zagrebačka policija ga sumnjiči i da je 26. ožujka ujutro u podzemnoj garaži provalio u Audi Q5. i to tako što je razbio staklo na ormariću u kojem se nalazio vatrogasni aparat, da bi potom tim vatrogasnim aparatom razbio vjetrobransko staklo.

Nakon što ga je razbio, kroz njega je ušao u vozilo. Dok je 44- godišnjak iz pretinca vozila krao novčanik, uočio ga je građanin koji ga je u tome pokušao spriječiti. No 44-godišnjak ga je napao. Udario ga je vatrogasnim aparatom i pobjegao.

Spustio se na niže razine garaže, a zatim je uspio izaći i na ulicu gdje ga je dočekao isti građanin kojeg je ranije napao dok ga je pokušavao spriječiti u bijegu nakon provale u vozilo.

Osumnjičeni ga je ponovo napao te je na kratko uspio pobjeći prije no što ga je našla i uhitila policija. Ukupna šteta pričinjena krađama je 25.000 kuna

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.