POŽAR – JUGOVO POLJE

Vatra progutala sušaru i duhan, šteta veća od 50.000 kuna

Foto: Maja Šantoši/Pixsell
pozar
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
pozar
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
pozar
16.08.2011.
u 14:49
Dobrovoljni vatrogasci iz Suhopolja pomogli su u gašenju, a "profesionalci" iz Virovitice nisu se ni pojavili, kaže Marijan Gojmerac
Pogledaj originalni članak

JUGOVO POLJE –  U ponedjeljak oko 21.30 u sušari punoj duhana u Jugovu Polju nedaleko od Virovitice buknuo je požar u kojemu je za nepunih sat vremena izgorjela sušara i oko 800 kilograma već osušenog duhanskog lista.

Vlasnik Marijan Gojmerac (74) sumnja da je požar nastao zbog kratkog spoja na elektroinstalacijama ili na postrojenju plinskog ložišta. – Uz obitelj i susjede u gašenju požara sudjelovali su i dobrovoljni vatrogasci iz Suhopolja, a profesionalni vatrogasci iz Virovitice nisu se ni pojavili na požarištu – tvrdi Gojmerac.

Šteta se procjenjuje na više od 50.000 kuna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
12:57 19.08.2011.

Šteta za sušaru, a pušenje je tak i tak zabranjeno.

AN
Antun1973
10:09 14.09.2011.

Ako ovaj na slici ima 74 Godine onda ja imam 150 hahahhahahha