'PRIJETI NAM TALIJANSKI SCENARIJ'

Varaždinski Stožer predlaže testiranje svih radnika u velikim tvrtkama

15.11.2020.
u 13:20
- Ukoliko ne prekinemo širenje virusa, dogodit će nam se talijanski scenarij - navode u varaždinskom Stožeru
Pogledaj originalni članak

Župan se okomljuje na pogrešne ljude, prijeti policijskim satovima i mjerama koje dokazano nisu dale nikakve rezultate. Umjesto sipanja žuči po ugostiteljskim objektima, glumcima i sportašima, vrijeme je za ciljan i odmjeren pristup i rješavanje ključnih problema - poručili su iz Stožera civilne zaštite grada Varaždina.

Stožer ističe da treba ažurno evidentirati i pratiti kontakte zaraženih osoba, otkazati privatna druženja i provesti sustavno testiranje zaposlenika u velikim industrijskim i radnim objektima, posebno radnointenzivnim, i to besplatno za radnike.

Grad Varaždin ponudio je pomoć na način da preuzme administrativni posao na koji sada vrijeme gube epidemiolozi, a može, ako zatreba, ustupiti dvoranu Centra Tomislav Špoljar, najbližu bolnici.

- Ukoliko ne prekinemo širenje virusa, dogodit će nam se talijanski scenarij - navode u varaždinskom Stožeru.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.