shIZOFRENIČAR

Uznemirujuća snimka: Mislio je da su vještice pa brutalno napao baku i unuku

Foto: screenshot
Napad na unuku i baku
Foto: screenshot
Napad na unuku i baku
Foto: screenshot
Napad na unuku i baku
04.12.2018.
u 09:32
Napadač je dobio 11 mjeseci zatvora
Pogledaj originalni članak

Nadzorna kamera blizu bankomata u australskom Perthu snimila je uznemirujući trenutak napada na 90-godišnju baku i njenu unuku. 

Incident se dogodio u četvrti Kardinya kada je Carmen (90) podizala novac na bankomatu. U jednom trenutku njoj se približio 36-godišnji Troy Andrew Sargent koji je posegnuo za njenim stražnjim džepom, piše Metro.

Unuka Jacqui (29) prišla je baki i upitala je li joj muškarac ukrao novac. Muškarac, koji je bio bos, udario je iznenada unuku u glavu i udaljio se nekoliko metara. Ubrzo se okrenuo te skočio i nogom udario Jacqui u leđa. Ona je udarila u baku te je srušila na pod. Starica se zbog udarca glavom u beton onesvijestila.

Upozorenje: Snimka je uznemirujuća

Doktori su joj kazali da je lako mogla umrijeti zbog tog udarca, no ona je završila s nekoliko šavova i modricama ispod očiju. 

Napadač je dobio 11 mjeseci zatvora, a na suđenju se moglo čuti kako boluje od shizofrenije te je vjerovao da su baka i unuka vještice koje su ga začarale.

To mu nije bio jedini incident. Ranije je susjeda napao metalnom šipkom te je udario bolničara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

TR
tramontana
10:22 04.12.2018.

Užas!!!!!!!!! Kako je moguće da bolestan čovik bude na ulici. To je živa tempirna bomba. Moga je priklati, zgaziti. Doduđe, opet država ne bi bila kriva.

Avatar raco
raco
11:03 04.12.2018.

nisam ni pogledao, ali čemu takve vijesti uopće i prenosite???

TU
Tulipann
11:56 04.12.2018.

mora da je neki Srbijanac