LOŠE SE PROVEO

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Pokušao opljačkati trgovinu, pa dobio batine. Mlaćenju se pridružio i kupac

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
24.09.2021.
u 11:37
Umjesto da pozove policiju, zgrabio je stolicu i počeo udarati lopova potom se njemu pridružio i trgovac.
Pogledaj originalni članak

Većina kriminalaca boji se da ih u njihovom kriminalnom pohodu ne ulovi policija, no posve je opravdan strah da bi se mogao dogoditi obrat i potencijalne žrtve bi mogle postati njihova najgora noćna mora. 

Upravo to je naučio jedan Rus koji je naumio opljačkati trgovinu. Prekrivena lica i oboružan s komadom alata krenuo je prema trgovcu, no zauzvrat je dobio suzavac u oči. 

Snimku događaja objavio je portal Itemfix. 

Trgovac ga je počeo udarati dok se ovaj više-manje uspješno branio. Zbog suzavca u očima lopov je jedva znao gdje se nalazi. U trgovinu je došao i kupac koji je vrlo brzo shvatio što se događa. Umjesto da pozove policiju, zgrabio je stolicu i počeo udarati lopova potom se njemu pridružio i trgovac. 

Nije poznato što je na kraju bilo s lopovom i u kakvom je stanju napustio trgovinu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar NasaPosla
NasaPosla
12:42 24.09.2021.

Šta uznemirujući. Odavno nisam vidio bolji video,dajte još!

SC
scrotum
12:05 24.09.2021.

Bravo, dečki ! Tu se ni ne zove murija.

KR
Krud
13:23 24.09.2021.

Odlično. Tako treba s takvima!