Oštetio tuđu firmu

Uzeo robu u vrijednosti 100.000 kuna, a nije je imao čime platiti

Foto: Arhiva VL
Uzeo robu u vrijednosti 100.000 kuna, a nije je imao čime platiti
14.04.2010.
u 09:44
Zagrepčanin je preuzeo robu u vrijednosti od 98.000 kuna, no nije je platio nego je izdao bjanko zadužnicu koja se nije mogla naplatiti.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Zagreba kojeg je kazneno prijavila zbog prijevare u gospodarstvu.

Sumnjiči ga se da je u svojstvu vlasnika i odgovorne osobe jednog trgovačkog poduzeća iz Zagreba 15. srpnja 2008. godine od jednog trgovačkog društva sa zadarskog područja preuzeo robu vrijednu više od 98.000 kuna.

Robu mu, međutim, nije platio, nego je kao instrument osiguranja plaćanja izdao bjanko zadužnicu na iznos od 100.000 kuna, ali ona se nije mogla naplatiti zbog nedostatka novčanih sredstava na žiro-računu.

    

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.