Tragedija u Podravini

Užas na cesti: Pao s motocikla pa na njega naletio automobil

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
Užas na cesti: Pao s motocikla pa na njega naletio automobil
03.06.2019.
u 09:14
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće uhićen je 28-godišnji vozač
Pogledaj originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju poslijepodne dogodila u Kloštru Podravskom poginuo je 27-godišnji motociklist koji je upravljao neregistriranim motociklom bez položenog vozačkog ispita, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Vozeći Ulicom kralja Tomislava u smjeru Kladara vozač je s motociklom dodirnuo središnji bočni dio kombija Mercedes njemačkih oznaka. Kombijem je upravljao 28-godišnjak, a kretao se iz suprotnog smjera te iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika.

Nakon pada, vozač motocikla završio je pod prednjim dijelom golfa koprivničkih oznaka koji je došao iz smjera Kladara, a kojim je upravljao 22-godišnji vozač.   

Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Koprivnici uz pomoć policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće uhićen je 28-godišnji vozač.  

Video: Teška nesreća u Zagrebu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Tračalo
Tračalo
09:18 03.06.2019.

Redovita je pojava da na selu djeca voze sve bez položene dozvole. Najprije po livadi i dvorištu onda izađe na cestu i tras

TO
tomas
10:12 03.06.2019.

Najgore je prosao vozac Golfa,on ce to cjeli svoj zivot "nositi na dusi",a ovaj sto je apsolutno kriv,on na ovom svjetu vise nece odgovarati.

DU
Deleted user
14:52 03.06.2019.

Znam ja žensku koja vozi sebe i svoje troje djece bez vozačkog. Uhvate je, plati globu i opet po starom. Ta globa je neki smješni iznos. Meni neka oduzmu vozačku i vozim pa me uhvate masno ću platiti zbog vožnje kada mi je vozačka oduzeta. Kako natjerati neke da polože vozački i voze se po propisu?