VINKOVCI

Uz prijetnju pištoljem opljačkao trgovinu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Uz prijetnju pištoljem opljačkao trgovinu
23.10.2020.
u 10:49
U Vinkovcima je jučer oko 19 sati zabilježena oružana pljačka
Pogledaj originalni članak

PU Vukovarsko – srijemske izvijestila je kako je u četvrtak, oko 19 sati, u Vinkovcima zabilježena oružana pljačka. Naime, u trgovini mješovite robe, u Krajiškoj ulici, nepoznati počinitelj je uz prijetnju pištoljem otuđio novac od 44-godišnje djelatnice.

- Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske intenzivno tragaju za počiniteljem razbojništva, navode iz PU dodajući kako će javnost o detaljima ovoga razbojništva biti naknadno upoznata.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.