DRZAK I NEOPREZAN

Uz prijetnju nožem opljačkao benzinsku postaju, uhićen isti dan

Foto: Getty Images
Uz prijetnju nožem opljačkao benzinsku postaju, uhićen isti dan
03.02.2020.
u 13:21
Počinitelj je potom po izlasku iz postaje s polica uzeo nekoliko prodajnih artikala, udaljivši se u nepoznatom smjeru
Pogledaj originalni članak

Razbojnik koji je u nedjelju, 2. veljače oko 3.30 sati opljačkao benzinsku postaju na Sjevernoj veznoj cesti u Slavonskom Brodu uhvaćen je ubrzo nakon nedjela. Kako se navodi u izvješću PU brodsko-posavske, maskirani nepoznati počinitelj ušao je u benzinsku postaju i uz prijetnju nožem od 36-godišnjeg zaposlenika zatražio novac, a koji mu je ovaj u strahu za život i dao (iznad tisuću kuna).

Počinitelj je potom po izlasku iz postaje s polica uzeo nekoliko prodajnih artikala, udaljivši se u nepoznatom smjeru. Brzom intervencijom službenika Policijske postaje Slavonski Brod, ubrzo je pronađen i uhićen 37-godišnjak, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje, a kojim je potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Policijski službenici osumnjičenika su istoga dana u 23.30 sati uz kaznenu prijavu, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će ga potom predati na daljnji rad i postupanje mjerodavnom Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.