Od ožujka

Uvedena zračna linija iz Rijeke prema Kölnu

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Uvedena zračna linija iz Rijeke prema Kölnu
11.01.2012.
u 13:27
Putnici će od 27. ožujka iz Rijeke tri puta tjedno moći letjeti novom linijom prema ovom njemačkom poslovnom i turističkom središtu
Pogledaj originalni članak

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings od ožujka će proširiti ponudu letova iz Hrvatske prema Njemačkoj uvođenjem linije iz Zračne luke Rijeka prema Kölnu.

Tako će od 27. ožujka putnici iz Rijeke tri puta tjedno moći letjeti novom linijom prema njemačkom poslovnom i turističkom središtu Kölnu. Zrakoplovi će utorkom iz Zračne luke Rijeka polijetati u 9.25 sati, a četvrtkom i subotom pogodovat će putnicima koji biraju kasnije letove. Tako će zrakoplovi četvrtkom polijetati u 12.55 sati, a subotom u 16.55 sati. Nakon Zagreba i Splita Rijeka je, kao jedno od važnijih poslovnih središta u Hrvatskoj, logična nova domaća destinacija u Germanwingsovoj ponudi. Kao središte kvarnerske regije, Rijeka je privlačna i za turiste, koji, uz poslovne putnike te posjetitelje prijatelja i rodbine, predstavljaju ciljnu skupinu kojoj se Germanwings obraća.

Ova je nova linija dodatno obogatila ponudu Germanwingsovih letova iz Hrvatske prema Njemačkoj. Rijeka je šesti hrvatski grad koji se ističe u ljetnom rasporedu letenja u 2012. godini, uz Zagreb, Split, Zadar, Dubrovnik i Pulu. Germanwings je prva niskotarifna zrakoplovna kompanija koja je još 2004. godine uvela letove za Hrvatsku te iz Hrvatske prema Njemačkoj, a s obzirom na to da u svojoj ponudi ima letove prema više od 75 destinacija, putnicima omogućuje da presjedanjem putuju do većine gradova do kojih ne postoje izravne linije.

U Germanwingsu, u povodu proslave desetog rođendana u listopadu, za putnike pripremaju brojne pogodnosti o čemu se može više doznati na stranici www.germanwings.com/geburtstag. Svojim putnicima nude niz novih usluga te nadogradnju postojećih, među kojima se ističe Best Seat (najbolje sjedalo, usluga koja putnicima osigurava najveći prostor za noge od svih europskih zrakoplovnih tvrtki), Best tarifa (usluga koja, u najpovoljniju cijenu, objedinjuje zrakoplovnu kartu, naknadu za prtljagu te zrakoplovne pristojbe), program lojalnosti Miles&More te aplikacije za iPhone i Facebook.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VE
velikazmija
13:57 11.01.2012.

bravo treba da riječani malo odmaknu od obersnela ali ova druga linija nije nam još dugo dugo trebala bili zagreb i bel grad.-- nepotrebno ili pun u jednom smijeru --

DU
Deleted user
11:49 12.01.2012.

Drugarice Culjak, sto Vam znaci: best seat=najbolje sjedalo=usluga koja putnicima osigurava najveci prostor za noge od SVIH europskih zrakoplovnih tvrtki???? Iz ovoga mogu pretpostaviti da nikada niste vidjeli avion iznutra a kamoli njime letjeli.......

VI
Vito
09:13 13.01.2012.

Od ožujka novost u ponudi njemačkog Germanwingsa Uvedena zračna linija iz Rijeke prema Kölnu Putnici će od 27. ožujka iz Rijeke tri puta tjedno moći letjeti novom linijom prema ovom njemačkom poslovnom i turističkom središtu Hoće li ta tvrtka plaćati zračnoj luci račune? Jer Osjeku duguju najmanje 150.000 eura neplaćenih računa... Želi li Rijeka iste probleme?