'Neutralna struja'

Ususret lokalnim izborima: U Samoboru formiran treći blok

Foto: PIXSELL
Ususret lokalnim izborima: U Samoboru formiran treći blok
17.04.2013.
u 08:52
Koaliciju planiramo već godinu dana, morala se postaviti neka neutralna struja između HSS-ove koalicije koja je trenutno na vlasti, te koalicije HDZ-a - zaključio je Dragutin Bajsić.
Pogledaj originalni članak

Kampanja za lokalne izbore počela se zahuktavati i u Samoboru, pa je tako formiran i treći blok, a sporazum o zajedničkom izlasku na izbore potpisali su Akcija za bolju Hrvatsku i Demokratska stranka umirovljenika. Ispred stranke predstavili su i kandidata za gradonačelnika, predsjednicu ABH, Biserku Škrnanc, sa zamjenicima Dragutinom Bajsićem, predsjednikom DSU-a te Martinom Pervanom, tajnikom ABH.

- Zajednički ćemo udružiti sredstva za kampanju, a kada izbore i dobijemo, osim novih projekata, nastavit ćemo i započete - rekla je Škrnanc. U sklopu izborne utrke obećaju osnivanje doma umirovljenika, preuređenje tržnice, uvađanje noćne linije javnog prijevoza te revitalizaciju \'mrtvih\' objekata u vlasništvu grada Samobora, a glavni adut kampanje im je direktan kontakt s građanima, pomoću kojeg će saslušati i dodatne prijedloge koje bi mogli uvrstiti u program. Stranka Akcija za bolju Hrvatsku, koja je formirana prije dvije godine kao potpora generalima, sada prvi put izlazi na lokalne izbore.

- Koaliciju planiramo već godinu dana, morala se postaviti neka neutralna struja između HSS-ove koalicije koja je trenutno na vlasti, te koalicije HDZ-a - zaključio je Dragutin Bajsić.

 

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.