MILOŠ PERUNIČIĆ

Usred bijela dana ubijen crnogorski mafijaš: Povezivalo ga se s ubojstvom Ive Pukanića

Foto: Reuters/PIXSELL
Usred bijela dana ubijen crnogorski mafijaš: Povezivalo ga se s ubojstvom Ive Pukanića
03.06.2020.
u 14:57
Ubijeni je navodno blizak kriminalnom klanu kojeg vodi odbjegli Alan Kožar iz Bara.
Pogledaj originalni članak

Crnogorski državljanin Miloš Peruničić (41), kojeg se povezivalo s ubojstvom vlasnika Nacionala i poznatog novinara Ive Pukanića ubijenog 2009. godine, ubijen je u Marbelli u Španjolskoj usred bijela dana pred brojnim svjedocima. 

Kako prenose španjolski mediji, Peruničiću je prišao muškarac odjeven u mornarsko odijelo oko 14 sati i u njega ispalio nekoliko hitaca i potom pobjegao na motoru. 

U ovom trenutku nije poznat motiv ubojstva, a kod Peruničića pronađeni su bosanski dokumenti. Ubijeni je navodno blizak kriminalnom klanu kojeg vodi odbjegli Alan Kožar iz Bara. 

U trenutku kad je Pukanić bio ubijen, Perunčić je bio na izdržavanju zatvorske kazne u Srbiji u Sremskoj Mitrovici, zbog velike pljačke "Delta banke" u Beogradu. 

- Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, sudjelovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravomoćno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršitelj ubojstva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubojstvo vlasnika "Nacionala - kaže izvor Kurira. 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
16:24 03.06.2020.

Tja...senzacionalnija je vijest da je usred bijela dana sud donio presudu da fasisticki pozdrav nije nezakonit. A on ne samo da je protuzakonit, nego je i protuustavan. No, jos samo malo do izbora, pa cemo iz pocetka.