DANAS U VEČERNJEM

Uspon i pad obitelji Canjuga

Uspon i pad obitelji Canjuga
21.10.2017.
u 00:01
“Najvažnija je obitelj”, rekao je taj 90-ih godina moćni HDZ-ov politički dužnosnik kojemu je (čak) povjereno i vođenje NK Croatije.
Pogledaj originalni članak

Zlatko Canjuga dovezao se u Remetinec po suprugu Pirušku, privedenu, pa puštenu, zajedno s grupom bivših kolega iz Agrokora, u kojem je bila članica uprave. Zagrlili su se, sa širokim, razdraganim osmijehom na licu pokupio je njezine dvije torbe i krenuli su kući, u vilu na Tuškancu, gdje ih je čekalo dvoje djece.

“Najvažnija je obitelj”, rekao je taj 90-ih godina moćni HDZ-ov politički dužnosnik kojemu je (čak) povjereno i vođenje NK Croatije. Mnogi bivši političari ostanu zapamćeni po nekoj glasovitoj rečenici ili potezu, a Canjugina je “ostavština” već legendarna izjava da mu je prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman potkraj života rekao da vrati sveto ime Dinamo. Ankica Tuđman u svojim je memoarima “Moj život s Francekom” to opovrgnula: “Canjuga je mislio samo na svoj politički opstanak i na tom bi putu učinio sve, pa je dao u javnost i lažne izjave o predsjedniku Tuđmanu, bez kojeg bi ostao mali Z. C., učitelj u Zagorju”. 

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Šeks: Rekao sam Andreju: Ako pustiš da MOST sruši Marića, sljedeći si ti

>>Blokiran dio Kulmera i imovina Ivice Todorića

>>Nikodim Kosović: Kršćanstvo je ljevičarsko i u to se teško uklapa desni nacionalizam

>>Dijana Čuljak i Vladimir Šelebaj moraju na godinu dana u zatvor

>>Sandra Veljković: Posjetom Rusiji predsjednica ušla u prostor koji svojataju Slovenci

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar mama mia
mama mia
04:25 21.10.2017.

Mnogi laktaši postali su uz Tuđmana bogati jedan od njih je i Canjuga

WE
westsouth
22:54 20.10.2017.

jos mu vire znjiranci...

DU
Deleted user
22:23 20.10.2017.

franjo..franjo..sve si zajeba..