Idući tjedan odluka o žalbama stanara Varšavske

Uskoro rješenje ministarstva o kopanju u Varšavskoj

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Uskoro rješenje ministarstva o kopanju u Varšavskoj
19.02.2010.
u 14:00
Ministarstvo koje odlučuje o žalbama može potvrditi rješenje o gradnji koje je izdao gradski Ured za graditeljstvo, po kojemu radovi u Varšavskoj nisu sporni, ili pak, pronađe li neke nepravilnosti, vratiti rješenje na doradu u zagrebačku gradsku upravu.
Pogledaj originalni članak

Početkom idućeg tjedna Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, kako neslužbeno doznajemo, trebalo bi odlučiti o žalbama stanara Varšavske ulice upućenima na rješenje Grada Zagreba o odobravanju radova na izgradnji prilazne rampe podzemne garaže projekta "Cvjetni" poduzetnika Tome Horvatinčića.

Ministarstvo koje odlučuje o žalbama stanara, može potvrditi rješenje o gradnji koje je izdao gradski Ured za graditeljstvo, po kojemu  ništa nije sporno oko radova u Varšavskoj. Ako pak pronađe neke nepravilnosti, rješenje o početku gradnje prilazne rampe podzemne garaže u Varšavskoj vratit će na doradu u zagrebačku gradsku upravu.

Inače, zakonski je rok u kojem ministarstvo treba riješiti žalbe 60 dana od dana zaprimanja kompletne dokumentacije, objasnila je Kata Gojević, glasnogovornica ministarstva službeno poručujući kako će se žalbe riješiti uskoro. Ministarstvo je odmah po zaprimanju žalbi zatražilo dokumentaciju od Grada Zagreba. Kompletna dokumentacija zaprimljena je u Ministarstvu 15. veljače 2010., rekla je Gojević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

VZ
veki_zg
16:48 19.02.2010.

ako se stvarno nastave ti radovi, onda ce to stvarno biti dokaz da se u ovom gradu uopce ne postuje glas naroda!

Avatar comparator
comparator
15:03 19.02.2010.

Borba između SDP-a i Bandićevih socijacdiktatora se nastavlja.Izbacili su Bandića iz saveza komunista Zagreba i ljepo se usosili jer ih ovaj potpuno blokira.Ispašta Zagreb i to će potrajati godinama pa preporučam purgerima da kupe kufere jer su dotepenci preuzeli bitne funkcije i bez krvi nebudu to pustili.Normalizacije tu nemre biti jer SDP ne želi priznati poraz,a Baddić sam nema snage za držati vlast .Tako zapravo SDP prešutno podržava polulegalnu i sumnjivu vladavinu čovjeka koji na populizmu i infaltilnom pragmatizmu drži neke konce.Komunisti su se izgubili jer nemaju image potrban za potpuno preuzimanje vlasti i nemaju vodeču osobu koja bi to ujedinila u jednom liku.

BO
bomba
15:09 19.02.2010.

comparator U Zagrebu su se održali legalni ili ilegalni izbori? Kako netko tko dobije izbore može obnašati polulegalnu vladavinu?