ZLOPORABA DROGE

USKOK pokrenuo istragu protiv dvojice Bugara koji su uhvaćeni sa 47 kilograma heroina

Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL/Ilustracija
USKOK pokrenuo istragu protiv dvojice Bugara koji su uhvaćeni sa 47 kilograma heroina
02.11.2016.
u 12:53
Njih su dvojica prošli tjedan uhićeni na Bajakovu.
Pogledaj originalni članak

USKOK je pokrenuo istragu protiv dvojice bugarskih državljana u dobi od 55 i 38 godina koji se sumnjiče za zloporabu droge. U međuvremnu, sudac istrage Županijskog suda u Osijeku, bugarskom je dvojcu odredio i istražni zatvor.

Njih su dvojica prošli tjedan uhićeni na Bajakovu, nakon što im je u vozilu nađeno 47 kilograma heroina. Droga je bila pakirana u 90 paketa te skrivena u duplom dnu vozila. Sumnja se da su osumnjičenici dio veće skupine koja je tijekom 2016. u Bugarskoj i drugim državama organizirala nabavu, prijevoz i preprodaju droge. Heroin je bio namijenjen narko tržištu zapadne Europe.

> > Albanski krijumčari u dubrovačkom pritvoru zbog 11 kilograma marihuane

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar fuzzy
fuzzy
15:24 02.11.2016.

Za svaki kilogram im treba dati po godinu dana zatvora.

LA
lakočemo
18:53 02.11.2016.

u americi doživotna bez pardona

Avatar delminium
delminium
19:31 02.11.2016.

Jednog dana kad se pokrene istraga protiv Uskoka znat cemo da je Hrvatska pravna drzava.