PROMO

Upišite Baltazar, Veleučilište po mjeri studenta

Foto: Promo
Upišite Baltazar, Veleučilište po mjeri studenta
25.05.2018.
u 10:07
Više nema prepreke za studiranjem - Online studij
Pogledaj originalni članak

Veleučilište Baltazar Zaprešić je visokoobrazovna koju je u 17 godina djelovanja prepoznalo i odabralo preko 7.000 studenata. Kako je Veleučilište raslo tako su se širili i jedinstveni programi koje su sastavili vrhunski stručnjaci i znanstvenici iz polja ekonomije, a akreditirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH i Agencija za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske. Budući studenti, stoga, mogu birati između više različitih studija iz više različitih znanstvenih polja i to: Preddiplomski stručni studij Poslovanje i upravljanje sa smjerovima Poslovna ekonomija i financije, Menadžment u kulturi i Menadžment uredskog poslovanja te Preddiplomski stručni studij Informacijske tehnologije. Studenti koji su ostvarili 180 ECTS bodova na Baltazaru ili nekoj drugoj obrazovnoj instituciji mogu birati između Specijalističkih diplomskih stručnih studija kao što su Projektni menadžment, Komunikacijski menadžment, Financijski menadžment ili Menadžment javnog sektora.

Akademici i znanstvenici na Baltazaru

Nastavnici na Veleučilištu Baltazar redom su vrhunski stručnjaci i znanstvenici u svojem području, a među njima je i oko 30 doktora znanosti u najvišim nastavnim i znanstveno-nastavnim zvanjima, od predavača do akademika.

Erasmus+ razmjena

Osim Baltazarovih zaposlenika, koji redovno odlaze na Erasmus+ razmjenu u inozemstvo gdje proširuju svoja znanja, ostvaruju poznanstva i/ili poslovne suradnje, istu priliku imaju i studenti. Tako mogu u inozemstvo unutar Europske Unije otići na studij ili stručnu praksu u drugačijem akademskom i kulturnom okruženju uz financijsku potporu do 500 eura mjesečno.

Kvaliteta studiranja i studentskog života na Baltazaru

Uz jedinstvene programe, Veleučilište se pobrinulo svojim studentima osigura održavanje nastave u suvremeno opremljenim učionicama, videokonferencijskim dvoranama te informatičkim učionicama. Također, uz nastavne procese na Baltazaru studentima su dostupne razne aktivnosti i dodatni sadržaji kroz mnoge radionice, projekte na kojima mogu sudjelovati, konferencije, natjecanja i slično. Na iste ih potiču profesori koji im onda pomažu u procesu, zavisno o tome što ih zanima. S druge strane studenti na raspolaganju imaju i moderno opremljenu knjižnicu sa svom dostupnom literaturom. Za predah od studentskih obaveza, unutar Veleučilišta, nalazi se studentska menza gdje mogu preko X-ice ručati za svega par kuna, a u blizini se nalazi i studentski kafić za opuštanje između predavanja. Oni studenti koji rade preko studentskog ugovora ne moraju putovati u Studentski Centar u Zagrebu već sve mogu obaviti na jednom mjestu u Zaprešiću, u njegovoj podružnici u sklopu Veleučilišta.

Više nema prepreke za studiranjem - Online studij

Kako bi u potpunosti postalo Veleučilište po mjeri studenta, Veleučilište Baltazar Zaprešić ove godine upisuje sve zainteresirane studente na studij i studijske programe koji će se odvijati online. Za studente to konkretno znači da će svoj studij moći prilagoditi svojim poslovnim i privatnim obvezama jer će shodno njima, kombinirati klasičan oblik nastave s online nastavom kroz sustav učenja na daljinu. Studenti koji upišu online oblik studiranja pohađat će svaki kolegij u omjeru 50 % klasičnog oblika nastave (predavanja u dvorani), te 50 % u online okruženju sustava učenja na daljinu. Od 50 % klasičnih predavanja izvanredni studenti fizički su obvezni prisustvovati na 60 % predavanja u Zaprešiću za sva studijska usmjerenja studija Poslovanje i upravljanje, ili u Zagrebu za sva predavanja studija Menadžment javnog sektora. Osim Zagreba i Zaprešića, studenti će usmene ispite moći odraditi i u Baltazar centrima u Osijeku i Biogradu na Moru.

Online i klasičan oblik nastave se osim prilagodbe izvanrednim studentima ne razlikuje od klasičnog oblika nastave tako je školarina, sva prava, obveze i status studenata izjednačen. Ishodi učenja za online studijski program (kao i za svaki kolegij zasebno), potpuno su jednaki kao i u klasičnom studijskom programu, kao i diploma koja je stečena online studijem.

Najpristupačnija školarina

Veleučilište Baltazar Zaprešić je svojim studentima osiguralo najpovoljniju školarinu te razne pogodnosti i načine plaćanja, a za one najuspješnije imaju i nagrade tako što im se vraća 50 % školarine ili im se u visini od 50 % subvencionira školarina za godinu na Specijalističkom diplomskom stručni studij studiju. Naravno uz sve prethodno ispunjene preduvjete.

Upisi

Na Veleučilište se upisati svi koji su završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje te imaju položenu državnu maturu. Za sve buduće studente koji nemaju položenu državnu omogućeno je polaganje online razredbenog ispit.

Javite se našem Baltazar timu s povjerenjem na e-mail adresu: info@bak.hr, a preko društvenih mreža Veleučilišta upoznajte ugodan svijet studiranja na Baltazaru. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme preko online prijavnice na web stranici www.bak.hr i vidimo se 19. 7. na upisima!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr