drama u karlovcu

Upao u zgradu HZZO-a i jednu od zaposlenica fizički ozlijedio

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Upao u zgradu HZZO-a i jednu od zaposlenica fizički ozlijedio
22.02.2013.
u 18:59
M. S. (54) upao je u područni ured HZZO-a u Karlovcu te tražio da mu ispate novac na koji nije imao pravo
Pogledaj originalni članak

Nakon jučerašnjeg događaja u Područnom uredu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Karlovcu M. S., 54-godišnjak iz Vojnica, pritvoren je, a zaradio je i dvije kaznene prijave. On je, naime, upao u zgradu HZZO-a tražeći isplatu novca na koji nije imao pravo. Tada je počeo vikati, prijetiti ubojstvom, a jednu djelatnicu je i fizički napao.

Navodno je od djelatnica tražio da mu novac isplate iz svog novčanika. Karlovačka policija potvrdila je ovaj događaj, a neslužbeno doznajemo da mu ovo nije prvi sličan slučaj. U posljednjih mjesec dana već je imao sličan napad u prostorima HZZO-a, a zbog sukoba s liječnikom u Vojnicu već je demolirao ordinaciju. Ovoga puta prijavljen je zbog prijetnje i narušavanja reda i mira.    

>> Brinje: U bijegu muškarac koji je pijan napao četiri žene

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:34 22.02.2013.

na smrt strijeljanjem,uz eliminaciju cijele obitelji te susjeda koje ga okružiju zajedno s obiteljima