prijatelji gledali

Unatoč upozorenju otišao plivati. Napao ga i ubio krokodil!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Unatoč upozorenju otišao plivati. Napao ga i ubio krokodil!
25.08.2013.
u 08:32
Skupina je gledala kako pokušava preplivati rijeku. Tada je došao krokodil i otvorio čeljust, prepričao je australski policajac na mjestu događaja
Pogledaj originalni članak

Dvadesetčetverogodišnjeg mladića ubio je krokodil nakon što je, unatoč upozorenjima, s prijateljem pokušao preplivati rijeku na sjeveru Australije. Daily Mail piše da je žrtva u subotu boravila u izletištu Mary River Wilderness Retreat s društvom koje je slavilo rođendan.

- Skupina je gledala kako pokušava preplivati rijeku. Tada je došao krokodil i otvorio čeljust - prepričao je jedan od policijskih dužnosnika koji na mjestu nesreće traga za nesretnim mladićem. Kazao je i kako je policija radi predostrožnosti na mjestu događaja ubila najvećeg krokodila.

O nesreći se očitovala i uprava izletišta. Priopćila je da su svi posjetitelji bili unaprijed upozoreni da se ne kupaju u rijeci zbog opasnosti od napada krokodila.

>>Tajlanđanin jedva izvukao živu glavu iz čeljusti krokodila

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.