teška nesreća

Umorni ribiči zaspali, pa autom udarili u betonski most

Foto: Dragutin Šantoši
Umorni ribiči zaspali, pa autom udarili u betonski most
03.07.2010.
u 09:01
Nesreća se dogodila kada je D.M., vjerojatno zbog umora, zaspao za upravljačem i s desne prešao na lijevu stranu kolnika, a potom se s automobilom zabio u putni most.
Pogledaj originalni članak

SLATINA – Na državnoj cesti D34 u slatinskom prigradskom naselju Senkovac jutros oko 7 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je teško ozljeđeni D.M. (37) i L.M. (47) dok je treća osoba L.P. (50) zadobila lakše ozljede.

Nesreća se dogodila kada je D.M., vozač osobnog automobila 'Renault' slatinskih registarskih oznaka, vjerojatno zbog umora, zaspao za upravljačem i s desne prešao na lijevu stranu kolnika, a potom se s automobilom zabio u putni most.

Prema neslužbenim izvorima vozač i dva putnika u automobilu nisu bili vezani, pa su vozač i jedan putnik glavama udarili u vjetrobransko staklo i tako zadobili teške ozljede, dok je drugog putnika od težih ozljeda spasilo vozačevo sjedalo.

Senkovčan koji je, među prvima priskočio u pomoć ozlijeđenima tvrdi da su vozač i putnici bili pri svijesti te da su rekli da su zaspali u automobilu jer su bili u ranojutarnjem pecanju.

Nakon pružene prve pomoći u slatinskoj Službi hitne medicinske pomoći ozlijeđene osobe prevezene su na daljnje liječenje u Opću bolnicu Virovitica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar bok
bok
10:01 03.07.2010.

Trebamo fotoradare, kao u svim drugim zemljama. Pa nek onda bude frajer tko hoce. I placa racune koliko zeli. Trase cesta su inace tako kobne da kad se sleti s cesti lupu u grab ili most. Radene su za ficeke s 30 konja...

JA
japa
13:14 03.07.2010.

Opet nevezani telci...

Avatar Nidgge
Nidgge
00:45 04.07.2010.

to je valjda neki novi fotoradar kaj budi ljude koji zaspu za volanom,e jesi tuljan svaka čast :)