Samo u BiH

Umjesto živciranja zbog gužve na cesti oni su zapjevali uz harmoniku

Foto: Screenshot
gužva na cesti
07.12.2015.
u 16:58
Na cesti između Jablanice i Prozora stvorila se dugačka kolona vozila, a nekoliko je muškaraca izašlo iz auta i odlučilo se zabaviti dok čekaju
Pogledaj originalni članak

Umjesto živciranja zbog zastoja na cesti, skupina muškaraca u Bosni i Hercegovini odlučila je tu situaciju pretvoriti u pravu zabavu. 

Na cesti između Jablanice i Prozora stvorila se, naime, dugačka kolona vozila, a nekoliko je muškaraca izašlo iz auta i odlučilo se zabaviti dok čekaju. Jedan je uzeo harmoniku i zasvirao popularnu pjesmu iz kultnog filma ''Ko to tamo peva''

Video je na YouTubeu u nešto više od 24 sata prikupio više od 52 tisuće pregleda, a brojni korisnici pohvalili su njihov potez. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
17:24 07.12.2015.

Bog je dusu dao covjeku, a kad je nared dosao Bosanac, bog nije stedio. Bosancu mozes uzeti sve, samo mu dusu nikad nitko nije i nece moci uzeti. Jebes zemlju koja Bosne nema.

DU
Deleted user
17:24 07.12.2015.

Toooo, ozeziiiii...

ZG
zgblabla
17:31 07.12.2015.

službeno sam bio u Jajcu 2007 u jednoj velikoj firmi i za vrijeme pauze otišao sam u njihovu rekli bi "menzu"..guši sam se od smjeha koje fore valjaju na temu hrvat --srbin......