Koprivnica

Ulaznice za Slaven pojeftinile 50 posto, novinari bolje informirani

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Ulaznice za Slaven pojeftinile 50 posto, novinari bolje informirani
29.07.2014.
u 14:00
Mogu vam obećati transparentnost i otvorenost, ali vas isto tako molim za podršku i pomoć - istaknuo je novi predsjednik kluba Hrvoje Kolarić
Pogledaj originalni članak

Danas, možda kao nikad dosad, treba nam zajedništvo. Motivaciju da svu svoju kreativnu snagu, svoje vještine i znanje usmjerimo u stvaranje novih vrijednosti i ostvarenju rezultata kojima će se ponositi Koprivnica, ali i Podravka i Belupo kao glavni sponzori. Mogu vam obećati transparentnost i otvorenost, posvećenost zajedništvu i predanost ciljevima i rezultatima, ali vas isto tako molim za podršku i pomoć - bile su to prve riječi Hrvoja Kolarića, novog predsjednika Slavena Belupa na prošlotjednoj skupštini kluba, koji je već nakon prve sjednice uprave pokazao da drži do svoje riječi.

Kadrovske promjene

O svim odlukama uprave, naime, novinari su obaviješteni u klupskom priopćenju. To se dogodilo prvi put u povijesti Slavena. Osim da je sportski direktor Roman Sović podnio ostavku, što je učinio da na lijep način ode, i da će ga zamijeniti Josip Omrčen Čeko, kao i da će Goran Mikolaj voditi školu nogometa, saznali smo tako i za 50-postotno pojeftinjenje ulaznica, kako godišnjih, tako i jednokratnih, počevši od 4. kola i utakmice s Istrom.

Nema navijača koji nije pozdravio taj potez, iako je nakon slabe igre u domaćoj pobjedi protiv Zagreba na facebooku bilo i šaljivih komentara.

- Odluka o smanjenju cijena ulaznica za 50 posto je odlična, ali ljudi bi, iskreno, radije dali i više za ulaznicu samo da gledaju zanimljiv nogomet. Ova utakmica, puna zvižduka i psovki to svakako nije bila - kazao je jedan od simpatizera farmaceuta.

Nogometni ‘praznik’

Svima onima koji su već kupili godišnje ulaznice po starim cijenama, klub će refundirati razliku.

- Bez naših navijača nema ni nas. Donijeli smo odluku da dolazak na navijačke tribine učinimo dostupnijim mnogima, a svaku sljedeću nogometnu utakmicu učinimo ‘praznikom’ za naše sugrađane i navijače - istaknuo je Kolarić, koji je inicirao i osnivanje Odbora počasnih članova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.