Ima i toga

Ukrala lijekove iz rovinjske bolnice

Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
Ukrala lijekove iz rovinjske bolnice
27.03.2020.
u 11:21
Policija traga i za lopovom koji je sinoć u Galižani ukrao novac i i obio aparat za kavu
Pogledaj originalni članak

Zbog krađe lijekova osumnjičena je 32-godišnjakinja. Kako je priopćila policija, sumnjiči ju se da je 25. ožujka oko 18 sati ukrala lijekove iz bolnice u Rovinju. Nije priopćeno o kakvim se lijekovima radi ni koliko su vrijedni, kao ni to tko je krađu lijekova otkrio.

I dok je ona  kazneno prijavljena, policija traga za lopovom koji je 27. ožujka oko 1 sat na Puljskoj cesti u Galižani, provalio u jedan poslovni prostor, u kojem je obio aparat za kavu te ukrao neutvrđenu količinu novca i pobjegao.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.