Neugodno gledati

Uhvatila ih kamera za poljupce, no njihov je zgrozio sve: Pa što joj to radi?

Foto: Screenshot
Uhvatila ih kamera za poljupce, no njihov je zgrozio sve: Pa što joj to radi?
24.01.2024.
u 09:10
Na utakmici Knicksa u njujorškoj dvorani Madison Square Garden snimljena je poprilično neugodna scena, no glavni akteri nisu se dali smesti...
Pogledaj originalni članak

Kamera za poljupce popularna je na sportskim utakmicama u Americi, a mnogim parovima ne bude baš ugodno kada se moraju poljubiti pred svima.

No par koji je uhvaćen na košarkaškoj utakmici Knicksa protiv Portland Trail Blazersa u newyorškoj dvorani Madison Square Garden kao da je jedva dočekao da se pojavi na velikom ekranu.

Međutim, bio je to poprilično neugodan trenutak jer je poljubac mladog para izgledao ružno. Mladić je svojoj djevojci odlučio dati francuski poljubac, no to se pretvorilo u agoniju dugu desetak sekundi te su se svi pitali hoće li ikad prestati. Da stvar bude još smješnija, dok je ljubio svoju djevojku, sam ih je snimao mobitelom.

Snimka zaljubljenog para odmah se proširila internetom i izazvala lavinu urnebesnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su se pitali što mladić radi svojoj djevojci, a neki su se složili kako je izvrsno demonstrirao tehniku davanja umjetnog disanja.

– Kamera za poljupce uhvatila ga je kako se snima dok jede lice – samo je jedan od komentara.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:23 10.01.2020.

Endoskopija želuca?

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
13:17 10.01.2020.

Barem je nešto stavio, nedaj se jajane!

B2
bordon 2
11:40 10.01.2020.

Šamara joj krajnike!