Uhvaćen nesavjesni vozač koji je oborio pješaka

30.12.2008.
u 13:29
Pogledaj originalni članak

Zagorska je policija danas izvijestila da je uhvatila i dovršila kriminalističku obradu nad 23-godišnjim vozačem koji je u nedjelju kasno navečer u Velentinovu kod Pregrade automobilom oborio i teško ozlijedio 60-godišnjeg pješaka i pobjegao s mjesta nesreće.

O razlogu zbog kojeg je mladić pobjegao pošto je automobilom udario pješaka, policija nije izvijestila. Glasnogovornik krapinsko-zagorske Policijske uprave Robert Pavić rekao je da je "to podatak utvrđen kriminalističkom obradom, ali da nije za javnost".

Nesavjesni mladi vozač kazneno je prijavljen za izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći osobi teško ozlijeđenoj u prometnoj nesreći. Protiv vozača je podnesena prijava odvjetništvu u Krapini te optužni prijedlog Prekršajnome sudu u Pregradi.

Teško ozlijeđeni muškarac liječi se u Općoj bolnici u Zaboku, ali nije u životnoj opasnosti.

(Hina)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr