Poznati nasilnik

Uhvaćen kriminalac s pištoljem u Solinu

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Uhvaćen kriminalac s pištoljem u Solinu
26.10.2011.
u 13:58
Josip Čubelić prošle je godine uhvaćen u hotelu Le Meridien Lav zbog premlaćivanja Željka Rajića.
Pogledaj originalni članak

Za redovite kontrole prometni policajci jučer su uhvatili "starog znanca", 24-godišnjeg Josipa Čubelića s pištoljem u vozilu. Oko 1.40 sati zaustavili su ga na području Solina. Vozio je VW Polo. Vidjeli su u vozilu pištolj TT M-57 koji im je Čubelić dragovoljno predao. Osim oružja predao je i streljivo. Kako je oružje posjedovao ilegalno, policajci su mu ga oduzeli te je uz optužni prijedlog zbog nedozvoljenog držanja oružja priveden na Prekršajni sud.
Josip Čubelić poznat je u splitskom krim-miljeu. Prošle je godine uhvaćen u hotelu Le Meridien Lav zbog premlaćivanja Željka Rajića koji je u kafiću "Krom" pucajući iz pištolja ranio nekoliko osoba.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PO
poluprovokator
15:08 26.10.2011.

Sigurno živi mirno i povučeno, radi na škveru i uzoran je građanin... Pa takvi su prijetnja ostalim građanima i da policija radi svoj posao takvi nebi puškarali po kafićima i pucali zolje po trgovima, palili aute i podmetali bombe i požare po lokalima koji se \"otmu kontroli\". Policiji: Omogućite nam sigurno okruženje za život i rad- to Vam je moralna i poslovna obaveza i za to Vas plaćamo!