Uhvaćena petorka

Uhvaćen i posljednji lopov grupe koja je krala izvanbrodske motore

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Uhvaćen i posljednji lopov grupe koja je krala izvanbrodske motore
04.02.2013.
u 13:40
Hrvatski državljanin (39) s prebivalištem u Bosni i Hercegovini osumnjičen je za osam kaznenih djela krađe
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK – Policija je uhitila petog iz skupine lopova koji su u posljednja četiri mjeseca na cijelom Jadranu ukrali 118 izvanbrodskih motora.

– Hrvatski državljanin (39) s prebivalištem u Bosni i Hercegovini osumnjičen je za osam kaznenih djela krađe. On je u društvu sa 38-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom u listopadu i studenom prošle godine na području Vodica otuđio osam izvanbrodskih motora različitih marki i jačine.

Osumnjičeni su nakon pronalaska pogodnog mjesta uz more s lokalnom lučicom ili privezištem za brodice uporabom podesnog alata otuđivali izvanbrodske motore, koje bi prevezli k osumnjičenom 50-godišnjaku iz Gradišta, na skladištenje, a potom, radi preprodaje, prevozili preko državne granice u Bosnu i Hercegovinu – istakli su iz šibenske policije.

>>Policija uhitila 4 kriminalca iz BiH koji su 'operirali' po Jadranu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.