Pokušaj ubojstva

Uhićena dvojica osumnjičenika za teško ranjavanje mladića pronađenog u bunaru

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
21.01.2017., Trogir, Vrsine - Mjesto gdje je u bunaru pronadjen ranjeni mladic. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
22.01.2017., Trogir, Vrsine - Bunar u kojem pronadjen ranjeni mladic. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
26.01.2017.
u 13:11
Mladići su 20-godišnjaku prišli na kaštelanskoj rivi i prisilili ga da uđe u prtljažnik njihovog vozila
Pogledaj originalni članak

Policija je uhitila dvojicu 22-godišnjaka iz Kaštela koje sumnjiči da su odgovorni za teško ranjavanje 20-godišnjeg M.M. koji je pronađen u subotu u tri metra dubokom suhom bunaru u Vrsinama.

Prvo su u srijedu poslijepodne uhitili Vitu M. nad kojim je završeno kriminalističko istraživanje te je kazneno prijavljen za počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju i predan je pritvorskom nadzorniku. U četvrtak su  došli i do njegovog prijatelja Ivana K. kojeg sumnjiče da su u mjestu Vrsine, na trogirskom području,  vatrenim oružjem 20-godišnjaku nanijeli teške tjelesne ozlijede, nakon čega su ga ostavlii u suhom bunaru i udaljili se s mjesta događaja. 

Prije toga, po riječima ozlijeđenog, prišli su mu na kaštelanskoj rivi, prisilili ga da uđe u prtljažnik njihovog vozila kojim su došli do 20-ak kilometara udaljenih Vrsina.

Očekuje se njihovo privođenje zamjenici Županijskog državnog odvjetništva u Splitu i vjerojatno određivanje istražnog zatvora.

>> Mladića (20) napali i bacili u bunar kod Trogira: 'Vikao je da ga spasim i da su ga manijaci propucali'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
ObrenM
20:00 26.01.2017.

Sva trojica su iz istog soja drustva."Osteceni"je dobro znao komu je ostao duzan,a ostatak casne mladezi treba najstrozije kazniti radi nekoliko stotina prijetecih SMS-ova upucenih cestitom spasavatelju.