KARLOVAC

Uhićen zbog pijane vožnje: Dobio 11 tisuća kuna kazne i 43 dana zatvora

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Karlovac, policija, Ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Karlovac, policija, Ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Karlovac, policija, Ilustracija
05.09.2019.
u 08:48
Sporni je vozač zaustavljen te mu je izmjereno 1,34 promila alkohola u krvi.
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se provođenje strožih policijskih mjera te je u tom duhu 59-godišnjaku iz Karlovca izrečena kazna od 11 tisuća kuna i 43 dana zatvora.

Naime, Općinski sud je ovu presudu donio za kazneno djelo počinjeno u utorak na području Karlovca. Sporni je vozač zaustavljen te mu je izmjereno 1,34 promila alkohola u krvi.

Kako je 59 godišnji vozač sa zagrebačkim tablicama već prethodno bio u prekršaju i imao zabranu upravljanja vozilom, službenici su ga morali uhititi te mu je na koncu izrečena kazna od 11 tisuća kuna i 43 dana zatvora, priopćila je PU karlovačka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar IzgubljeniSlucaj
IzgubljeniSlucaj
11:00 05.09.2019.

Zanima me kako to da do sada nisu izlazili ovakvi članci? Jesu li ponavljači prekršaja masovno izašli sada na ulice, kada su povećane kazne? Kao što svi i govore, ovo je stvar mentaliteta (i nedostatka novca), nikakve kazne to neće izmjeniti, možda za jedno 15-20 godina, kada stasa potpuno nova generacija vozača. Ali, znamo kako to obično završava.

Avatar Asterix
Asterix
09:09 05.09.2019.

Treba uvesti naljepnicu alkoholičar za volanom.

Avatar ivica48
ivica48
08:11 06.09.2019.

Jel to naplačuju kazne po zaradi ili od oka