Zloporaba droga

Uhićen Zadranin zbog sumnje na preprodaju marihuane i hašiša

Foto: Filip Brala/Pixsell
Uhićen Zadranin zbog sumnje na preprodaju marihuane i hašiša
16.04.2010.
u 15:58
Zadranin će danas uz kaznenu prijavu zbog preprodaje droge biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Zadarska policija provodi kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči zbog preprodaje opojnih droga. 

Tijekom višemjesečnih izvida utvrđena je sumnja da je 30-godišnjak kupovao heroin, marihuanu i hašiš od nepoznatih osoba, a potom ih je prepakiravao i dalje prodavao na nelegalnom zadarskom narkotržištu, uz prethodni usmeni ili telefonski dogovor o količini, iznosu i mjestu isporuke. 

Sumnjiči ga se da je 10. veljače u Zadru 29-godišnjakinji i 36-godišnjaku prodao oko 9,8 grama heroina, što je naknadno kod njih i pronađeno i oduzeto im. Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog zloporabe opojnih droga. 

Na osnovi naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru danas je izvršena pretraga doma 30-godišnjaka u kojem je pronađeno oko 6,6 grama marihuane i 3,6 grama hašiša. 

Danas će 30-godišnjak uz kaznenu prijavu biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.