ZADAR

Uhićen s gotovo tri kilograma marihuane

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
Uhićen s gotovo tri kilograma marihuane
15.04.2020.
u 10:58
Droga je bila zapakirana u deset pojedinačnih vreća
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

– Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja jučer ujutro je kod 28-godišnjaka pronađeno 2741,6 grama marihuane, zapakiranih u deset pojedinačnih vreća. Droga mu je oduzeta, a 28-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske – istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
Oblivion
11:44 15.04.2020.

Pajdo, bolje da si pregazio par ljudi manju kaznu bi dobio. Žao mi tvojih mušterija u ovo doba.